Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın kullanımını da izah etmek, nasıl davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bünyeların bir parçası şeklinde olduğundan esaslı şekilde monte edilmeli ve fasit şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve alışverişaretler kullanılır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) omurga amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide kuruluşlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu yangın kapısı aksi koşulların gayrı katlara geçişini kösteklemek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri strüktürlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma küşade yapılarda 120cm, erdemli katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu temin etmek yürekin kullanılmaktadırlar.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle baş başa eş özellikleri, dayanıklı ve güvenilir binada olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page